Sretni novogodisnji praznici 2013!
Pijace Srbije

POMOĆ KOLEGAMA IZ KRALJEVA

Kraljevo, 11.05.2011

Delegacija Poslovnog udruženja „Pijace Srbije" je 11. maja kolegama iz JKP „Pijace" iz Kraljeva uručila humantiranu pomoć za otklanjanje posledica zemljotresa koji je krajem prošle godine pogodio ovaj grad.
Upravni odbor Poslovnog udruženja „Pijace Srbije" je doneo odluku da se kompletna razlika između prihoda i rashoda po završnom računu za 2010. godinu usmeri u ove svrhe, pa je sa donacijama pijačnih uprava članica UPS-a u novcu prikupljeno 330.000 dinara. Mimo ovog iznosa, koji je obezbeđen preko Udruženja pijaca Srbije, deo članica udruženja je pomoć usmeravao direktno na poseban račun Grada Kraljeva, a deo je pomoć pružio i u radovima.
Na sastanku koji je ovim povodom upriličen u direkciji preduzeća, pomoć je uručio predsednik Upravnog odbora Poslovnog udruženja „Pijace Srbije", Bodrogi Bela. U ime kolektiva JKP „Pijace" iz Kraljeva zahvalio se direktor, Zoran Jovanović, koji je posebno istakao činjenicu da je samo par sati nakon zemljotresa primio na desetine telefonskih poziva kolega iz Srbije koji su ponudili pomoć, što na poseban i neprocenjiv način potvrđuje kolegijalnost članova Udruženja pijaca Srbije.
Uručenju pomoći su prisustvovali i Sreten Jovanović, zamenik predsednika Skupštine Grada Kraljevo i Milun Jovanović, pomoćnik gradonačelnika za socijalna pitanja, odnosno predstavnici medija.Povratak...