Sretni novogodisnji praznici 2013!
Pijace Srbije

POMOĆ KOLEGAMA IZ KRALJEVA

Zrenjanin, 26.11.2010

Na redovnoj sednici, koja je održana 24. novembra u Zrenjaninu, Upravni odbor Poslovnog udruženja "Pijace Srbije" je razmatrao organizovanje prikupljanja pomoći za saniranje posedica zemljotresa u Kraljevu. Predstavnici JKP „Pijace" Kraljevo su informisali članove Upravnog odbora sa aktuelnom situacijom i štetom koje je pretrpelo kako preduzeće tako i njegovi zaposleni.
Upravni odbor je jednoglasno doneo odluku da svim preduzećima koje su članovi Udruženja pijaca Srbije preporuči da kao solidarnu pomoć za otklananje posledica zemljotresa u Kraljevu izdvoje polovinu iznosa godišnje članarine u
UPS-u.
Prikupljena sredstva, koja se uplaćuju na poseban račun Udruženja, biće usmerena na jednu od sindikalnnih organizacija JKP „Pijace" Kraljevo kao pomoć zaposlenima koji su tokom zemljotresa pretrpeli najveću štetu. Odluku o načinu raspodele prikupljenih sredstava doneće zajednički formirana komisija sastavljena od predstavnika svih sindikalnih organizacija i mendžemnta pijačne uprave iz Kraljeva na bazi konačnih procena i izveštaja nadležnih organa. O svojoj odluci komisija će pismeno izvestiiti Udruženje pijaca Srbije.

Povratak...