Sretni novogodisnji praznici 2013!
Pijace Srbije

TREĆA SEDNICA UPRAVNOG ODBORA

Prolom banja, 12.05.2011

Na trećoj ovogodišnjoj sednici, koja je 12. maja održana u hotelu „Radan" u Prolom banji, konstituisan je novi saziv Upravnog odbora Poslovnog duruženja „Pijace Srbije" u mandatnom periodu 2011. - 2013. godine, koji je izabran na desetoj Sednici Skupštine UPS-a u martu ove godine.
Upravni odbor je na ovoj sednici imenovao Aleksandra Ilića (JKP „Pijace" Kraljevo) za predsednika Radne grupe za zakonodavstvo, a za novog člana Dragomira Milićevića, direktora JP „Poslovni centar" iz Kruševca.
Za članove Odbora za komunalnu delatnost Privredne komore Srbije predloženi su mr Dragan Pušara, direktor JKP „Gradske pijace" iz Beograda, koji je ujedno i predsednik Grupacije za pijačnu delatnost, i Miloje Vojinović, direktor JKP „Komunalac" iz Čačka.
Članovi UO su usvojili Izveštaj o radnom sastanku „Saradnja između veletržnica i tržnica Zapadnog Balkana" koji je 28. i 29. marta održan u Sarajevu i doneli odluku o učeću UPS-a na sajmovima KOMDEL EXPO (Kragujevac), Brand Fair 7 (Beograd) i „Ukusi tradicije" (Subotica).
Povratak...