Sretni novogodisnji praznici 2013!
Pijace Srbije

Sastanak Upravnog odbora UPS-a u Subotici

Subotica, 01.03.2013

U petak, 1. marta, u Subotici je održan prvi sastanak Upravnog odbora Poslovnog udruženja "Pijace Srbije" u 2013. godini. Upravni odbor UPS-a je na ovoj sednici usvojio Izveštaj o radu u 2012. godini, Program rada za 2013. godinu i predlog programa obeležavanja desetogodišnjice Udruženja.

Dvanaseta sednica Skupštine Poslovnog udruženja "Pijace Srbije" će se održati 4. aprila u Beogradu, a dan kasnije, 5. aprila, u Klubu poslanika će se održati i svečana sednica Skupštine posvećena obeležavanju 10-to godišnjice rada UPS-a.

Upravni odbor UPS-a je usvojio i predlog da se prva manifestacija "Dani pijaca Srbije" održi 8. i 9. juna u Subotici kao sastavni deo Sajma domaće hrane "Ukusi tradicije". Manifestacij, koja ima za cilj da promoviše pijačnu delatnost i njene prednosti i specifičnosti, održavaće se svake godine u drugom gradu.

Upravni odbor je usvojio i predloge izmena i dopuna Statuta koje će Radna grupa za zakonodavstvo pripremiti za sednicu Skupštine UPS-a. Na sednici je razmatrana i inicijativa UPS-a upućena Republičkom zavodu za statistiku da pijačna delatnost dobije svoje posebne šifre u klasifikaciji delatnosti. 

 

Povratak...