Sretni novogodisnji praznici 2013!
Pijace Srbije

Dani pijaca Srbije

Subotica, 19.05.2013

Prva manifestacija „Dani pijaca Srbije" će se održati od 7. do 9. juna 2013. godine u centru Subotice. "Dane pijaca Srbije" organizuje Poslovno udruženje „Pijace Srbije" u saradnji  sa preduzećem za odnose s javnošću, marketing i propagandu "PiaR" i Udruženjem „Ukusi tradicije".

Cilj manifestacije „Dani pijaca Srbije" je da okupi i predstavi proizvođače i prodavce domaće hrane sa pijaca u Srbiji, promoviše pijačne uprave i pijačnu delatnost kao izrazito značajan kanal distribucije.

- Na „Danima pijaca Srbije" očekujemo učešće najvećih pijačnih uprava iz cele Srbije koji će na izložbeno-prodajnim štandovima predstaviti najbolje delove ponuda sa svojih pijaca. Očekujemo izvorne proizvođače domaćih proizvoda sa obeležjima regionalne ponude i veliki izbor takozvane vrednije hrane u ponudi - kaže predednik Upravnog odbora Poslovnog udruženja „Pijace Srbije", Bela Bodrogi.

Pored pijačnih uprava iz Niša, Leskovca, Kruševca, Kraljeva, Pančeva, Beograda, Novog Sada, Subotice ... na "Danima Pijaca Srbije" će kao goti učestvovati i predstavnici Grupacije za pijačnu delatnost iz Makedonije i Udruge hrvatskih tržnica.

„Dani pijaca Srbije" će biti sastavni deo trećeg Sajma domaće hrane, vina i rakije „Ukusi tradicije".

Povratak...