Sretni novogodisnji praznici 2013!
Pijace Srbije

"Dani pijaca Srbije 2014" u Pančevu

Pančevo, 08.05.2014

Manifestacija "Dani pijaca Srbije", koja je po prvi put organizovana prošlog juna u Subotici, ove godine će se održati od 4. do 8. juna 2014. godine na Trgu Kralja Petra u centru Pančeva.

Sajam organizuje Poslovno udruženje „Pijace Srbije" u saradnji  sa lokalnom samoupravom Grada Pančevo, Javnim komunalnim preduzećem „Zelenilo" Pančevo" i Udruženjem "Ukusi tradicije" iz Subotice.

Cilj manifestacije „Dani pijaca Srbije" je da okupi i predstavi proizvođače i prodavce domaće hrane sa pijaca u Srbiji i promoviše pijačnu delatnost kao izrazito značajan kanal distribucije svežeg voća i povrća, mlečenih i mesnih proizvoda, jaja, meda, organske i domaće hrane.

Na "Danima pijaca Srbije"će učestvovati najveće pijačne uprave iz cele Srbije koje će na izložbeno-prodajnim štandovima predstaviti proizvođače sa najatraktivnijom ponudom sa svojih pijaca. Očekuje se i učešće izvornih proizvođače organska i domaće hrane, vina i rakije, suvenira, rukotvorina i proizvoda starih zanata.

Posetioci manifestacije "Dani pijaca Srbije" će u Pančevu moći da uživaju i u regionalnoj gastronomskoj ponudi, degustaciji vina, rakije i domaće hrane, izložbi cveća i nizu kulturno-zabavnih programa.

U okviru pratećih programa predstaviće se i nekoliko organizatora turističkih manifestacija, održaće se stručni skup na temu sertifikacije vrednije hrane, a Poslovno udruženje „Pijace Srbije" će u Pančevu održati i sastanak Upravnog odbora.

Svi zainteresovani za učešće na manifestaciji "Dani pijaca Srbije 2014" sve dodatne informacije mogu dobiti na telefone Kancelarije Poslovnog udruženja „Pijace Srbije" u Subotici 024 559-092 ili 559-089, odnosno na mail pijacesrbije@gmail.com.

.


plakat

Povratak...