Sretni novogodisnji praznici 2013!
Pijace Srbije

Održana XV sednica Skupštine UPS-a

Vrnjačka Banja, 27.03.2015

Članovi Poslovnog udruženja „Pijace Srbije" su na petnaestoj sednici Skupštine UPS-a, koja je 27. marta održana u Vrnjačkoj Banji, usvojili izveštaj od radu u 2014. godini, program rada za 2015.godinu i predlog izmena i dopuna Nacrta zakona o pijacama i veletržnicama.

Skupština je jednoglasnom odlukom i u narednom dvogodišnjem mandatu poverenje iskazala dosadašnjem rukovodstvu. Skupštinom će i dalje predsedavati predstavnik JKP „Pijaca" iz Kraljeva, Upravnim odborom predstavnik JKP „Subotičke pijace" iz Subotice, a Nadzornim odborom predstavnik JKP „Pijace i parkinzi" iz Zrenjanina. Za predsednika Grupacije za pijačnu delatnost, u okviru Udruženja za komunalne delatnosti Privredne komore Srbije, ponovo je izabran predstavnik JKP „Gradske pijace" iz Beograda.

Tokom dvodnevnog programa u Vrnjačkoj Banji, održana je i sednica Upravnog odbora UPS-a i tematska rasprava na kojoj je gost Poslovnog udruženja "Pijace Srbije" bio Atila Juhas, državni sekretar u Ministarstvu poljoprivrede i životne sredine Republike Srbije.Povratak...