Sretni novogodisnji praznici 2013!
Pijace Srbije

Četvrti „Dani pijaca Srbije“ u Subotici

Subotica, 30.04.2015

Četvrta manifestacija „Dani pijaca Srbije 2015" će se održati od 4. do 7. juna 2015. godine u Subotici  na šetalištu Aleje Maršala Tita. Sajam organizuju Poslovno udruženje „Pijace Srbije" i Akcionarsko društvo „Tržnica" iz Subotice u saradnji Udruženjem „Ukusi tradicije" i podršku lokalne samouprave Grada Subotica i JKP „Subotičke pijace".

U istom terminu i na istom mestu, održaće se i V sajam domaće hrane, vina i rakije „Ukusi tradicije", koji okuplja i promoviše proizvođače domaće hrane iz cele Srbije. Obe manifestacije se održavaju paralelno sa IX regionalnim i međunarodnim sajmom privrede „Subotica 2015", pa će Subotičanima i posetiocima Subotice u ovom periodu biti na raspolaganju bogat izbor različitih izložbeno-promotivnih sadržaja.

Cilj manifestacije „Dani pijaca Srbije" je da okupi i predstavi proizvođače i prodavce domaće hrane sa pijaca u Srbiji i promoviše pijačnu delatnost kao izrazito značajan kanal distribucije svežeg voća i povrća, mlečenih i mesnih proizvoda, jaja, meda, organske i domaće hrane.

Na četvrtim „Danima pijaca Srbije 2015" očekuje se učešće najvećih pijačnih uprava iz cele Srbije koje će na izložbeno-prodajnim štandovima na otvorenom prostoru šetališta Aleje Maršala Tita  predstaviti proizvođače sa najatraktivnijom ponudom sa svojih pijaca. Očekuju se i proizvođači organske i domaće hrane, vina i rakije, suvenira, rukotvorina i proizvoda starih zanata.

Posetioci manifestacije „Dani pijaca Srbije 2015" će u Subotici moći da uživaju i u regionalnoj gastronomskoj ponudi, degustaciji vina, rakije i domaće hrane, kao i nizu kulturno-zabavnih programa.

Sve dodatne informacije možete dobiti na telefone kancelarije Poslovnog udruženja „Pijace Srbije" u Subotici 063 506-465 ili 065 8506-465 (Savo Duvnjak, izvršni direktor) odnosno na mail pijacesrbije@gmail.com.

Povratak...