Sretni novogodisnji praznici 2013!
Pijace Srbije

III SKUPŠTINA UPS-A

Zlatibor, 08.04.2005

III SKUPŠTINA UPS-A
Treća redovna sednica Skupštine Poslovnog udruženja „Udruženje pijaca Srbije“ održana je na Zlatiboru. Skupština UPS-a je u sklopu dnevnog reda usvojila Izveštaj o radu udruženja u 2004. godini koji je podneo generalni sekretar Slobodan Knežević i Izveštaj Nadzornog odbora, o kojem je govorio predsednik ovog tela i direktor DP „Tržnica“ iz Subotice, Srboljub Jerković.

Na ovoj sednici je, u skladu sa imenovanjima novih direktora u javnim komunlanim preduzećima, za novog predsednika Skupštine izabran Saša Stevanović, direktor JKP „Tržnica“ iz Novog Sada. Za nove članove Upravnpog odbora imenovani su Saša Stevanović, JKP „Tržnica“ Novi Sad, Miloš Rakić, JKP „Pijace“ Kraljevo i Rajko Mijović, JKP „Zelenilo“ Pančevo, a za nove članove Nadzornmog odbora Tihomir Isakov, JKP “Pijace i parkinzi” Zrenjanin i Aleksandar Dudaš, JP “Tržnica” , Bačka Topola..Na sednici nisu usvojene izmene i dopune Statuta, predložene nakon ostavke generalnog sekretara, te je predsednik Saša Stevanović najavio da će zakazati još jednu sednice Skupštine u maju tekuće godine.

Tokom dvodnevnog boravka na Zlatiboru predstavnici pijačnih uprava iz cele Srbije posetili su i Skupštinu opštine Užice i kolege iz Javnog komunalnog preduzeća „Bioktoš“. U sklopu programa u Regionalnoj privrednoj komori Užica održana je i prezentacija firme EXPO BIRO iz Maribora, a za članove UPS-a organizovana je i poseta Mokroj gori odnosno Eko selu Emira Kusturice.

Predsednik Skupstine Saša Tevanović i potpredsednik Bratislav Lazarević

Sasatanak Skupštine UPS-a

Članovi UPS-a u poseti robnoj pijaci „Međaj“ u Užicu

Povratak...