Sretni novogodisnji praznici 2013!
Pijace Srbije

SARADNJA SA KOMDELOM

Valjevo, 10.04.2010

Delegacija Poslovnog udruženja „Pijace Srbije" učestvovala je na redovnoj sednici Upravnog odbora Poslovnog udruženja „KOMDEL", koja je 9. aprila održana u Valjevu.

Povod ovom zajedničkom sastanku je saradnja dva udruženja na iznalaženju najboljih rešenja za restruktuiranje i transformaciju javnih komunalnih preduzeća, razmeni informacija i iskustava u različitim oblastima struke, analizi postojećih i predlozima novih zakonskih rešenja, standardizaciji usluga i zajedničkim istupima u odnosu na nadležne državne organe.

Protokol o saradnji će biti potpisan na sednici proširenog Upravnog odbora UPS-a koja će se 27. i 28. aprila održati u Subotici. U delagaciji UPS-a koja je učestvovala u razgovorima sa Upravnim odborom KOMDEL-a su bili: predsednik Upravnog odbora Bela Bodrogi (JKP „Subotičke pijace"), predsednik Skupštine Nebojša Petrović (JKP „Tržnica", Niš), članovi Upravnog odbora Miomir Jovanović (JKP „Tržnica", Novi Sad), Dušan Šobot (JKP „Gradske pijace", Beograd), Zlatomir Lukić (JKP „Polet" Valjevo), Miloje Vojinović (JKP „Komunalac" Čačak) i izvršni direktor UPS-a, Savo Duvnjak.  

 Povratak...